Startactiviteit

Klaar voor een nieuw Chirojaar? Wij alvast wel. Op 15 september is het weer zo ver. Dan start officieel het nieuwe Chirojaar van Chiro Vechmaal. Voor zij die nog nooit bij ons geweest zijn mogen dan eens gratis een dagje meespelen! Voor zij die al zeker zijn dat ze voor een heel Chirojaar gaan starten de inschrijvingen vanaf 13:00. De activiteit zelf start rond 14:00 en loopt tot 17:30. Tot dan!

Onze TTG pagina bevat alle info die u nog hebt. Deze kan u hier terug vinden: TTG pagina

Verloren voorwerpen kamp 2019

Ben je mee geweest op kamp en heb je een bloes, broek, schoenen of totaal wat anders verloren. Geen nood! Wij hebben alle spullen die we hebben terug gevonden gewassen en gesorteerd. Je kan vanaf de startactiviteit tot de 3e activiteit bij het begin of einde even komen kijken tussen de verloren spullen of die van jouw er tussen liggen. Hierna worden ze onheroepelijk richitng Afrika verstuurd.

Facebook

Vergeet zeker niet onze facebook pagina te liken. Zo krijg je steeds het laatste nieuws! Ook als je terug wilt genieten van het heerlijke kamp, kun je hier terecht. Er worden dagelijks foto's en informatie gepost over wat er die dag allemaal is gebeurd op kamp.

De website is: www.facebook.com/chiroharlekijn

De banier

De Banier is de winkelketen van Chirojeugd-Vlaanderen vzw. Je vindt er onze boeken en de Chirokleren. Via de website kun je die inkijken, passen en kopen in 11 winkels in Vlaanderen!

De website is: www.debanier.be